Kontakt

Kontaktinformation till mig hittar ni på min hemsida: www.oa.kpnet.com

Annonser

3 svar till “Kontakt

 1. Diana Toivola

  Hejsan Oa,
  Vi skall på Åbo Akademi, Institutionen för biovetenskaper ordna en personaldag här i Åbo. Tanken är att ha endel ”jobb”- och ”vi”- relaterat program. Sedan skulle vi gärna ha någon som kommer utifrån och talar roligt och underhållande om tex må bra, vi anda, …..nästan vadsomhelst.
  Jag fick ditt namn av Ancha Kjerulf. Nu undrar jag om du skulle vara intresserad? Hörde något om Nepal och på din blogg ser det ut som om det skulle hända ganska snart? Vi har tänkt preliminiärt 9.9. Ifall du inte har möjligt att komma, kunde du ev. föreslå någon annan?
  Stort tack på förväg, mvh, Diana Toivola 050-400 77 32

  • Tack för den förfrågan. Resan är bara två veckor lång så jag torde vara hemma i september även om strejker eller askmoln skulle slå till… Och ämnet är just det jag gillar att tala om och har utvecklat bra stoff för. Så count me in! Om dagen 9/9 är ledig skall jag kolla upp ännu… Ha de gott, Oa

 2. Hej på dej denna skona varma sommardag. Nepal tur-retur avklarat. Många fina upplevelser rikare. Datumet du förslår var bokat men många lediga dagar i september finns kvar. Den 16: e skulle vara perfekt för jag har ett annat uppdrag där följande dag. Hur låter det? Ha de gott, Oa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s